Устаткування для тренувань вдома. Медбол – набивний м’яч.

Медбол, медболл, программа для увеличения выносливости, программа для похудения, оборудование для тренировок дома, медбол украина,

Мітки: медбол тренування, медбол, програма для збільшення витривалості, програма для схуднення, обладнання для тренувань вдома, медбол україна,

Обладнання для тренувань вдома не закінчується на банальних шведських стінах, резинках, орбітреках. У цій статті ми розповімо про альтернативний тренажерний снаряд для дому – набивний або як його ще називають медичним м’ячем (medicine ball – MedBall).

Цей снаряд запозичений з реабілітаційної медицини на відновлення після отриманих травм спортсменами, військовими тощо. За радянських часів медболи використовували повсюдно, навіть у школах. Тому що медбол безпечний снаряд, який допустимо для використання дітьми та людьми з обмеженими можливостями.

Що він являє собою – це круглий обтяжений м’яч, стандартним діаметром для кросфіт 35см, що має вагову лінійку 3, 6, 9, 12кг. До речі, саме в кросфіті цей снаряд укоренився як обов’язковий для функціонального тренінгу. Оцінивши справді чудові властивості медболи почали з’являтися і у фітнесі, і в єдиноборствах, і в багатьох інших видах спорту.

Хороші якісні медболи, такі як пропонує наш бренд, використовують певну технологію набивання. При якій м’яч виходить щільно набитим, має певний пружний ефект і мінімальні відхилення за вагою не більше 5%. Що, у свою чергу, сприятливо позначається на результатах спортсмена.

Чим же такий хороший медбол?

Якщо дивитися з практичного боку, то він не вимагає буріння в стінах, коштує досить мало, не зашкодить підлоговому покриттю, вбереже сусідів від дратівливих звуків. Він не зможе травмувати ні спортсмена ні припустимо дитину, яка через свою допитливість захоче впустити медбол собі на ногу. У нього немає гострих кутів і твердих форм, що робить його безпечним у всіх відношеннях.

А тепер щодо функціональності самих тренувань. Медбол абсолютно безпечний для суглобів, за його допомогою може тренуватись навіть дитина. На відміну від багатьох снарядів, набивний м’яч має масу можливостей у використанні, обмежений лише вашою фантазією, і можливо вашою розтяжкою, що, до речі, теж можна опрацювати з його допомогою. Завдяки своїм властивостям та програмам тренувань, можна опрацювати такі групи м’язів, про існування яких ви навіть не підозрювали. Це звичайно перебільшено, але не безпідставно)))

За допомогою медболу можна включатися до будь-якого бажаного режиму тренування, і працювати над досягненням будь-якого результату. Припустимо, необхідно прибрати зайві кілограми – будь ласка, вам потрібна програма для схуднення з медболом, хочете розвинути витривалість – легко, потрібна програма для збільшення витривалості. А може, хочете рельєф, і тут медичний м’яч впорається. Бажаєте відновиться після травм, медбол буде чудовим вибором!

А ще він не токсичний, гіпоалергенний, простий у догляді, зручний у зберіганні, та ще з ним можна займатися удвох, утрьох і взагалі цілими групами. Існує маса програм та активних ігор для компаній з медболами!

P.S.

Медболи від нашого бренду стали вибором багатьох кросфіт та фітнес центрів. Тому що ми пропонуємо шикарну якість! Так, ми виробляємо наше обладнання в Україні і дуже цим пишаємося!

 ТИСНИТЬ НА М’ЯЧ

Медбол, медбол, програма для збільшення витривалості, програма для схуднення, обладнання для тренувань вдома, медбол україна,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *